Estevalmennus Urmas Raag

29.7.2019

16.-17.11.2019 & 7.-8.12.2019

Esteratsastusvalmennus, Urmas Raag 
- 16.-17.11. (lauantai-sunnuntai)
- 7.-8.12. (lauantai-sunnuntai)

Ryhmävaihtoehdot ja hinnat - yksityistunti (30min.) 80eur, paritunti (60min.) 80eur/ratsukko ja ryhmä 3ratsukkoa (60min.) 55eur/ratsukko. hinnat sis. aluemaksut.

Mukaan ilmoittautumaan nuoria hevosia, aloittelevampia ratsukoita, ratsastuskoulun oppilaita opetushevosilla, poniratsastajia, junnuja ja sennuja sekä kisakonkareita- ja kaikkea siltä väliltä mahtuisi mukaan.

Mikäli sinulla ei ole vielä Hopoti tunnuksia, käy tekemässä tunnukset laskutusta varten osoitteessa https://hopoti.com/stable/RatsastuskeskusLupis ja merkkaa Lupis suosikkitalliksi. Näin nouset asiakaslistallemme. Maksaminen käy kätevästi verkkopankissa tai muilla Hopotin monipuolisilla maksuvaihtoehdoilla.

Ilmoittautumiset sekä majoitus- ja karsinapaikkavaraukset viestillä (WhatsApp /tekstari) Lupiksen toimistoon, puh. 040 127 3771.

Ilmoittautuminen on sitova eli poisjäännin tapahtuessa tulee tilalle hankkia korvaava ratsukko mikäli jonotuslistalla ei sattuisi olemaan ketään. Valmennusmaksun eräpäivä Hopotissa on 10 päivää ilmoittautumisesta.

Karsinapaikka kurssitallilla hevoselle 30 eur /vrk ja majoitus itselle LupisHostellilla 35 eur /vrk/hlö. Majoitus sisältää liinavaatteet. Majoitusmaksujen eräpäivä on 7 vrk ennen tapahtumaa. Kurssitallille voi saapua jo perjantaina tai vaikka aiemmin viikollakin mikäli haluat treenaamaan hyvälle pohjalle valmennuksen alla.

Lupiksen ratsastuskoulun asiakkailla on mahdollisuus vuokrata Lupis hevonen valmennukseen, 20 eur /valmennuspäivä.

Valmennus on mahdollista taltioida Pixio kuvausjärjestelmällä, kuvauslista ja ilmoittautuminen paikanpäällä. Tallenne toimitetaan sähköpostiisi. Kuvauksen hinta on 15 eur /ratsukko /30 min. Paritunnilla /pienryhmässä ehtii kuvauksen ottaa kaksi ratsastajaa eli rannekkeen vaihto puolessa välissä tuntia. Kuvattavana voi olla kerrallaan yksi ratsukko.

Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy. Kahvio palvelee koko viikonlopun. Jos olet tulossa kauempaa seuraamaan valmennusta niin hyödynnä LupisHostel!