Omat tilat hevosille ja yleisölle

Useat P-alueet antavat tilaa hevoskuljetusajoneuvoille tulla ja mennä sekä hevosten lastaukseen ja purkuun. Alueita yhdistää hevosten liikkumista varten tehdyt reitit, mistä voi rauhassa siirtyä lämmittelyyn ja suoritusalueille. 

Maneesin ja ulkoareenan edustalla aita rajaa jalankulkuun tarkoitetun yleisöalueen viereisestä P-alueesta, jolloin alueen voi hyödyntää joko hevoskuljetusajoneuvoille, yleisöajoneuvoille tai esimerkiksi käsihevosalueeksi.

Campingpaikat (sähkö) hevos- ja asuntoautoille ovat sekä ulkoareenan että tallialueen vieressä.

Rantakenttä ja ratsastusreitti

Tilaa kiertää n. 2km pituinen ratsastusreitti ja sen varrelle jää harjoituskenttä. Kentän koko on 22m x 48m ja pohjanmateriaali on hiekka. Kenttä on aidattu ja valaistu. Tapahtumien aikana reitillä on mukava jaloitella ja kävelyttää hevosia. 

Yleisöalue

Yleisöalueella on ulkoareenan suuri puurakenteinen katsomo, istumapaikkoja on n. 300 ja katsomon leveimmällä tasanteella on kahvion terassi. LupisBurger vaunun luokse jää reilun kokoinen alue mihin kilpailutapahtumissa rakentuu katettu terassi. Alueelle mahtuu myös useita myynti- ja esittelytelttoja. Maneesirakennuksen wc tilat jäävät aivan yleisöalueen viereen.