Kurssitallit

Kurssitalli 1

Maneesirakennuksessa olevassa tallissa on 12 karsinapaikkaa ja pesukarsina. Talli on pääsääntöisesti ratsastuskoulun käytössä mutta mm. kesän suurempien kilpailuiden aikana siellä majoittuu myös vierailevia hevosia. Tallissa on purupellettikuivike.

Kurssitalli 2

Puusta rakennettu jykevä 21 paikkainen talli on viihtyisä ja rauhallinen. Jokaisessa karsinassa on 2-osainen oviluukku joten hevosen voi antaa katsella käytävälle tai sulkea kokonaan omaan rauhaan. Jokaisessa karsinassa on oma valo, ruoka-astia ja juoma-automaatti (ei käytössä talvella) sekä karsinan ulkopuolella valokatkaisin, loimi- ja satulateline. Karsinoista on myös pieni kalteri-ikkuna sekä naapurikarsinaan että käytävälle. Käytävällä on säteilylämmittimet. Talviaikaan hevosten juomaveden saa tallissa olevasta säiliöstä ämpäreihin. Tallissa on kutterinpurukuivike. Talli on varattu nimenomaan kurssikäyttöön joten hevosten majoituskapasiteetti on erittäin suuri ympäri vuoden.

Tilapäiskarsina-alue

Tallien vieressä on alue, mihin mahtuu esim. SRL tilapäiskarsinoita 48kpl kontti. Alue on asfaltoitu, joten kuivittaminen ja siivoaminen on helppoa. Sateisempanakin kesänä karsinoiden pohjat pysyvät kuivina. Tilapäiskarsinoissa on kuivikkeena käytetty kutterinpurua.