Kurssitallit

Kurssitalli 1

Maneesirakennuksessa olevassa tallissa on 12 karsinapaikkaa ja pesukarsina. Talli on pääsääntöisesti ratsastuskoulun käytössä mutta mm. kesän suurempien kilpailuiden aikana siellä majoittuu myös vierailevia hevosia. Tallissa on puupellettikuivike.

Kurssitalli 2

Puusta rakennettu jykevä 21 paikkainen talli on viihtyisä ja rauhallinen. Jokaisessa karsinassa on 2-osainen oviluukku joten hevosen voi antaa katsella käytävälle tai sulkea kokonaan omaan rauhaan. Jokaisessa karsinassa on oma valo, ruoka-astia ja juoma-automaatti sekä karsinan ulkopuolella valokatkaisin, loimi- ja satulateline. Karsinoista on myös pieni kalteri-ikkuna sekä naapurikarsinaan että käytävälle. Käytävällä on säteilylämmittimet. Tallissa on kutterinpurukuivike. Talli on varattu nimenomaan kurssikäyttöön joten hevosten majoituskapasiteetti on erittäin suuri ympäri vuoden.

Ulkokarsinat

Asfalttialustalle rakennettuja vesikatollisia kiinteitä puurunkoisia jämeriä karsinoita. Karsinoissa on jämerät vaneriväliseinät, karsinat on rakennettu parijonoon. Karsinoiden vieressä on vesipiste, Karsinoissa on purukuivitus. Karsinoissa ei ole juoksevaa vettä. Tilapäiskarsinoissa on kuivikkeena käytetty kutterinpurua.