RATSASTUSKOULU

Harrastukseksi tai kilpailu-ura mielessä

Tarjoamme puitteet erittäin monipuoliselle ratsastuksen harrastamiselle ratsastuskoulun ryhmätunneista kilpailemiseen. Tavoitteesi voi olla hankkia perustaitoja, harrastaa laadukkaasti viikottaisella tunnilla tai valmentautua kohti kilparatoja. Tai jotain siltä väliltä. Koulu- ja esteratsastuksessa sekä kenttäratsastuksessa. Lasten alkeiskurssit alkavat nonstop LupisPonyClub tunneilla ja aikuisten alkeiskurssit räätälöidään ratsastajittain - ota yhteys tallitoimistoon. Arkipäivisin pääsee ratsastamaan myös aamupäivisin mikä voi olla sopiva aika vuorotyöläiselle tai maatilalliselle. 

Omalla hevosella tai opetushevosillamme

Ratsastustunnille voit osallistua myös omalla hevosellasi. Lupiksella on tällä hetkellä 12 opetushevosta.

Ammattitaitoisessa opetuksessa

Lupiksen ratsastuksenopettajana toimii ratsastuksenopettaja Niina Korhonen. Ryhmätunnit ovat pienryhmätunteja eli kerrallaan tunnilla on n. 5 ratsukkoa. Ryhmätuntien lisäksi voit varata itsellesi yksityistunnin tai 2-3 henkilölle tarkoitetun paritunnin ystäviesi kanssa. Kaikki vaihtoehdot onnistuvat sekä omalla hevosella että ratsastuskoulun hevosella. 

Tuntien varaaminen

Tuntivaraukset onnistuvat kätevästi netissä. Klikkaa osoitteeseen www.hopoti.com 

  • tee itsellesi käyttäjätunnus
  • täytä huolellisesti kaikki ratsastajatiedot (myös taitotaso, muuten tuntia varatessasi järjestelmä ilmoittaa että taitotasosi ei riitä ko. tunnille)
  • merkkaa Lupis suosikkitalliksesi > nouset asiakaslistaamme
  • klikkaa Lupiksen 'Varaus' kalenteriin ja 'Ratsastustunnit' välilehdelle
  • klikkaa haluamaasi tuntia > sivun oikeasta reunasta 'Jatka varaamaan'
  • valitse sopivin maksutapa (voit valita ostoskoriin joko yksittäisen tunnin tai hyödyntää ratsastuskorttitarjouksia) ja jatka maksamaan. 
  • Voit vapaasti klikkailla ja surffailla tuntikalenterissa, mitään varauksia tai ostoksia ei tapahdu ennenkuin olet jatkanut niin pitkälle että syötät verkkopankkitunnukset tai luottokortin numeron.
  • järjestelmän teknisissä pulmissa sinua auttaa oikean alareunan chat ikkuna ja tunteihin liittyvissä kysymyksissä Lupiksen toimiston numero 040 127 3771. Sivulta löytyy myös erittäin hyvät ohjeet miten saat tehtyä profiilin esim. lapsillesi ja miten hallinnoit ratsastuskorttisi saldoja.

Mikäli Hopotin käyttö ei syystä tai toisesta onnistu, tunnit voi varata myös Lupiksen toimistosta, puh. 040 127 3771.