Tapahtumia ympäri vuoden

Ratsastuskeskus Lupis järjestää valmennus- ja kilpailutapahtumia sekä erilaisia kursseja ympäri vuoden. Tuleviin tapahtumiin voit tutustua tapahtumakalenterissa

Vuokraa tilat tapahtumaasi

Yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt voivat vuokrata kaikkia tilojamme omiin tapahtumiinsa. Lupiksen aluesuunnittelu ja toiminnot on pyritty rakentamaan niin että tapahtuman toteuttaminen olisi vuokraajalle mahdollisimman vaivatonta. 

Käytössäsi on monipuoliset ja muuntuvat tilat, olipa kyseessä kokousilta tai kilpailutapahtuma.

Tutustu eri tiloihin ja toimintoihin - lämmitetty sisäareena, kilpa-areena, ulkoalueet, CaféManeesi, kokous- ja koulutustilat, LupisHostel, kurssitallit, pysäköinti, kalustovuokraus.

Valmennukset

Huippupuitteissa valmentautuminen on mielekästä niin ratsastajalle kuin hevoselle - unohtamatta valmentajaa! Lämmitetty maneesi antaa talvikuukausina kaikille rauhan keskittyä oleelliseen sen sijaan että huomion vie jäätyvät sormet ja varpaat. Treeni voi olla aina täysipainoinen ilman pakkasilman mukana tuomia rajoitteita esimerkiksi hevosen ja ratsastajan hengityksen tai lihaksiston suhteen. Kesän kovimpina helteinä puolestaan maneesi on mukavan viileä.

Sekä sisä- että ulkoareenan pohjat ovat keskenään samaa materiaalia, sekoitus silttihiekkaa ja kangaskuitua. Pohjien huoltoon ja kuntoon kiinnitetään erityistä huomiota jotta ne tukevat hevosen hyvinvointia ja antavat mahdollisuuden hyviin suorituksiin. Pohjat huolletaan Platz-Max Multi ratsastusalueiden pohjien hoitolanalla mikä on palkittu mm. Equitana messuilla Saksassa jo vuonna 2013. Ja tällä nimenomaisella yksilöllä hoidettiin Helsinki International Horse Shown areenan pohja kilpailuviikon ajan ennen kuin se matkasi samoihin tehtäviin Lupikselle.

Valmennustilaisuuksissa on käytössä valmentajalla HeadSet langaton mikrofonijärjestelmä jolloin kuuluvuus on ratsastajille hyvä ja sen lisäksi yleisön on helppo seurata valmennusta joko areenan katsomossa tai kahviosta käsin. Valmennuksissa voidaan käyttää tarvittaessa myös NoShout ääniyhteys järjestelmää. 

Sisäareenalla on Pixio kuvausjärjestelmä. Kuvaussessiot on jaettu 30 min. vuoroihin joten paritunnilla /pienryhmässä ehtii kuvauksen ottaa kaksi ratsastajaa, rannekkeen vaihto puolessa välissä tuntia. Kuvattavana voi olla kerrallaan yksi ratsukko ja tallenne toimitetaan sähköpostilla.

Muiden kuin Lupiksen järjestämien tapahtumien äänentoisto sekä kuvausjärjestelmän käyttö sovitaan tapauskohtaisesti erikseen. Perustilavuokraan sisältyy harjoitusestekalusto, kilpakalustoa vuokrataan erillisestä sopimuksesta. Kysy lisää Lupiksen toimistosta.

Valmentaja - tule omien valmennettaviesi kanssa

Kokoa valmennettavasi Lupikselle ja hyödynnä treeniin huippupuitteet toimitiloiksesi ympäri vuoden. Parhaimmillaan tämä säästää sinulta huomattavan määrän aikaa ja ajokilometrejä. Voit järjestää myös useampipäiväisen tapahtuman, hyödyntää luentotiloja ja markkinoida tapahtumaasi muillekin. Lisäpalveluina mm. majoitus, tallipaikat sekä ruokailut. Kysy tarjous!

Ratsastaja - tilaa itsellesi haluamasi valmentaja

Vuokratkaa areena-aikaa haluamaksenne ajaksi ja voitte järjestää kenen tahansa mieleisen valmenjajan treenit itsellenne tai myydä muillekin. Lisäpalveluina mm. majoitus, tallipaikat sekä ruokailut ja luentotiloja. Tämä on loistava vaihtoehto esimerkiksi pienempien lajien harrastajille valmennusten ja kurssien järjestämiseen. Kysy tarjous!

Kilpailut

Perusasiat valmiina

Lupis on loistava paikka järjestää eri lajien kilpailutapahtumia. Tilojen suunnittelussa on lähdetty siitä että ulkopuolisenkin järjestäjän on paikkaan helppo tulla ja tietyt perusasiat ovat jo valmiina sekä kilpailijoiden että yleisön näkövinkkelistä. Pääset myös hyötymään tapahtumakeskuksen yhteismarkkinoinnista jolloin tiedottaminen yksittäisestä tapahtumasta saavuttaa useampia potentiaalisia osallistujia. Useamman järjestäjän ja useamman eri lajin voimin toivommekin Ylä-Savoon hyvin monipuolista hevosalan tapahtumatarjontaa mitkä tukevat toinen toistaan.

Kumppani tapahtuman järjestämiseen

Haluatko ulkoistaa jonkin osan järjestämisen tapahtumassasi? Pienemmän järjestäjäporukan voi olla välillä haasteellista löytää omista riveistä tekijöitä kaikkiin osa-alueisiin kuten esimerkiksi puffetin järjestämiseen. Ota yhteyttä Lupiksen toimistoon, niin suunnitellaan yhdessä!

Tule mukaan tekemään meidän kanssamme

Lupis järjestää aktiivisesti kilpailutapahtumia sekä kouluttaa henkilöstöä kilpailutoiminnan eri osa-alueisiin. Tule siis mukaan oppimaan ja tekemään kisoja hyvässä porukassa. 

Onko sinulla oiva idea kilpailutapahtumamme oheistapahtumaksi tai myytäviä tuotteita, esiteltäviä palveluja - ota hyöty irti valmiista ydintapahtumasta ja tule mukaan!