Kokoukset ja koulutukset

Vietä kokous- tai koulutuspäivä Lupiksella. Ympäristö sopii tietysti hevosaiheisiin tapahtumiin mutta on loistavan elämyksellinen paikka eri alojen yritysten tai yhteisöjen tapahtumiin. Järjestä Lupiksella esimerkiksi oma asiakastapahtumasi tai tuote-esittely! CaféManeesi palvelee tarjoiluissa. Tiloissa on langaton netti.

Kabinetti

Kabinetti on erillinen tila kahvion yhteydessä. Kabinetista on esteetön näkymä maneesin areenalle. Asiakaspaikkoja on 16. Tilan voi järjestää joko niin että kaikki ovat yhteisen pitkän pöydän ääressä tai omina ryhminään. Tilassa on valkokangas sekä dataheitin. 

Kahviotila

Maneesin kahviossa on 49 asiakaspaikkaa ja sieltä avautuu esteetön näkymä maneesin areenalle. Tilassa on 65" tv screen minkä voi yhdistää tietokoneen näytöksi. Neljän hengen pyöreitä pöytäryhmiä on kymmenen kappaletta ja ne voidaan järjestää tilaisuuteen soveltuvalla tavalla. Areenalle suuntautuvien ikkunoiden edessä on pöytätila sekä istumapaikkoja.

LupisHostel

Oleskelutila sekä erillinen ruokailuhuone antavat esimerkiksi ryhmätyöskentelytilaa tapahtumaasi. Oleskelutilan sohvilla voi pohtia asioita rennosti ja ruokailuhuoneen pöydän ääressä mahtuu vaikka kokoustamaan. Hostel sijaitsee n. 400m maneesilta. Hostellilla mahtuu myös majoittumaan n. 30hlö.

Maneesin aulassa on tilavat naisten ja miesten wc:t sekä erillinen invawc. Kahvion ja kabinetin tiloissa on lattialämmitys.