Kouluvalmennus, Salla Salkola

  • la 8.4.2023

Sallan terkkuja: Olen koulutukseltani ratsastuksenopettaja, II-tason valmentaja sekä IVK-koulutuomari. Olen käynyt Ypäjällä 2012-2013 Master-ratsastuksenopettajan erikoisammattitutkintoon valmistavan (Roeat) -täydennyskoulutuksen. Suoritin 2018-2019 valmentajan tutkinnon Harjusta ja Vierumäeltä. Tunneilleni ovat kaikki tervetulleita!

Ryhmävaihtoehdot ja hinnat - yksityistunti (30min.) 80 eur, paritunti (45min.) (65 eur) ja ryhmä 3-4 ratsukkoa (60min.) 60 eur. Hinnat sis. aluemaksut.

Mikäli sinulla ei ole vielä Hopoti tunnuksia, käy tekemässä tunnukset laskutusta varten osoitteessa https://hopoti.com/stable/RatsastuskeskusLupis ja merkkaa Lupis suosikkitalliksi. Näin nouset asiakaslistallemme. Maksaminen käy kätevästi verkkopankissa tai muilla Hopotin monipuolisilla maksuvaihtoehdoilla.

Ilmoittautumiset sekä majoitus- ja karsinapaikkavaraukset VIESTILLÄ (WhatsApp /tekstari) Lupiksen toimistoon, puh. 040 127 3771.

Ilmoittautuminen on sitova eli poisjäännin tapahtuessa tulee tilalle hankkia korvaava ratsukko mikäli jonotuslistalla ei sattuisi olemaan ketään. 

Karsinapaikka kurssitallilla hevoselle 32 eur /vrk ja majoitus itselle LupisHostellilla 37 eur /vrk/hlö. Majoitus sisältää liinavaatteet. 

Lupiksen ratsastuskoulun asiakkailla on mahdollisuus vuokrata Lupis hevonen valmennukseen, 21 eur /valmennuspäivä.