Håkan Wahlman valmentaa Lupiksella

  • pe-su 10.12.4.2020

Håkan "Hockus" Wahlman pitää kouluvalmennusta, ohjasajoa ja irtohypytystä Lupiksella 10.-12.4. Håkanin opastuksessa perjantai iltana irtohypytystä, lauantaina ja sunnuntaina tarjolla kouluvalmennusta ja ohjasajoa.

Ryhmävaihtoehdot ja hinnat, hinnat sis. aluemaksut.

Irtohypytys: 40€/hevonen

Kouluvalmennus:  yksityistunti (30min.) 80 eur, paritunti (60min.) 80 eur/ratsukko

Ohjasajo: Håkanin opastuksessa (kaksi ratsukkoa yhtäaikaa) (45min.) 55 eur/ohjasajaja, Håkan ohjasajaa sinun hevosen (45min.) 99€


Suuri yleisö tunnistaa hänet tai pikemminkin hänen äänensä myös televisiosta tai paikanpäältä Helsinki International Horse Show kuuluttajana! Hockus on työskennellyt menestyksekkäästi niin kouluratsastajien kanssa kuin auttaen esteratsastajia sileän työskentelyssä estehevostensa kanssa ja näin parempiin suorituksiin esteradalla. Kuten kaikki tiedämme, hyvin läpiratsastettu hevonen myös hyppää paremmin! Håkan on työskennellyt koko uransa sekä valmentajana että ratsastajana nuorten hevosten parissa ja onkin toiminut pitkään sekä Ratsujalostusliiton puheenjohtajana sekä Kyvyt Esiin tuomarina. 

Miksi ohjasajoa tehdään?
- hyvää vaihtelua hevoselle jossa ratsastajan paino eliminoitu
- hevonen "paljastaa" itsensä eli mahdolliset ongelmansa (joskus ongelma saattaa olla ratsastaja)
- hevonen kun työskentelee "itsekseen", pystyy myöskin sisäistämään itseään paremmin ja usein nopeammin
- vinouden poistaminen/suoruuden aikaansaaminen
- kokoamisen aikaansaminen
- jos vaikeuksia tukeutumisen kanssaIlmoittautumiset sekä majoitus- ja karsinapaikkavaraukset VIESTILLÄ (WhatsApp /tekstari) Lupiksen toimistoon, puh. 040 127 3771.

Mikäli sinulla ei ole vielä Hopoti tunnuksia, käy tekemässä tunnukset laskutusta varten osoitteessa https://hopoti.com/stable/RatsastuskeskusLupis ja merkkaa Lupis suosikkitalliksi. Näin nouset asiakaslistallemme. Maksaminen käy kätevästi verkkopankissa tai muilla Hopotin monipuolisilla maksuvaihtoehdoilla.

Ilmoittautuminen on sitova eli poisjäännin tapahtuessa tulee tilalle hankkia korvaava ratsukko mikäli jonotuslistalla ei sattuisi olemaan ketään.  Valmennusmaksun eräpäivä Hopotissa on 10 päivää ilmoittautumisesta tai aikaisintaan 2 kuukautta ennen valmennusta. 

Karsinapaikka kurssitallilla hevoselle 30 eur /vrk ja majoitus itselle LupisHostellilla 35 eur /vrk/hlö. Majoitus sisältää liinavaatteet. Majoitusmaksujen eräpäivä on 7 vrk ennen tapahtumaa.

Lupiksen ratsastuskoulun asiakkailla on mahdollisuus vuokrata Lupis hevonen valmennukseen, 20 eur /valmennuspäivä.