Istuntakurssi, Arja Huttunen

  • la-su 17.18.6.2023

Arjan terkkuja: Ratsastajalle tärkeää on löytää tasapaino,tahti ja tehokkaat selkeät avut hevoselle. Hevosen on tärkeää voida luottaa ratsastajan tasapainoon ja käsien elastiseen toimintaan. Mielentila sinulla ja hevosella vaihtelee päivien ja tilanteiden mukaan. Opi rakentamaan luottamuksellinen suhde hevoseen jokaisena päivänä. Ratsastuksessa vähemmän on enemmän, mietitään yhdessä mitä se tarkoittaa.

Tervetuloa kurssille t Arja Rats.op. Easel@ Tunnetaitovalmentaja


Koulukurssilla tehdään centered riding tyylisiä istuntaharjoituksia ja etsitään tasapainoa ja tahtia ratsastukseen. Teoriassa kehonhallintaharjoitteita ja hevospsykologiaa. Ratsastukset kahden hengen ryhmissä kahtena päivänä ja molempina päivinä myös teoriatunti koko ryhmälle.

Kaksi päiväinen kurssi 130€/ratsastaja. Lupiksen ratsastuskoulun asiakkailla on mahdollisuus vuokrata Lupis hevonen valmennukseen, 23 eur /valmennuspäivä.

Mikäli sinulla ei ole vielä Hopoti tunnuksia, käy tekemässä tunnukset laskutusta varten osoitteessa https://hopoti.com/stable/RatsastuskeskusLupis ja merkkaa Lupis suosikkitalliksi. Näin nouset asiakaslistallemme. Maksaminen käy kätevästi verkkopankissa tai muilla Hopotin monipuolisilla maksuvaihtoehdoilla.

Ilmoittautumiset sekä majoitus- ja karsinapaikkavaraukset VIESTILLÄ (WhatsApp /tekstari) Lupiksen toimistoon, puh. 040 127 3771.

Ilmoittautuminen on sitova eli poisjäännin tapahtuessa tulee tilalle hankkia korvaava ratsukko mikäli jonotuslistalla ei sattuisi olemaan ketään, ilmoittautumiset maanantaihin 12.6.2023 mennessä.

Karsinapaikka kurssitallilla hevoselle 32 eur /vrk ja majoitus itselle LupisHostellilla 37 eur /vrk/hlö. Majoitus sisältää liinavaatteet. 

Lupiksen ratsastuskoulun asiakkailla on mahdollisuus vuokrata Lupis hevonen valmennukseen, 23 eur /valmennuspäivä.