Estevalmennus, Tuomas Jauhiainen

  • pe 27.10.2023

Ekaa ryhmä rakentaa tehtävät, ja vika ryhmä purkaa esteet pois. Avustajia pyydetään toimimaan puominnostajina sekä huolehtimaan huolellisesta lantojen keräämisestä kaikkien ryhmien aikana, Kiitos! HUOM! Valmennuksessa käytetään Noshout kuulokkeita, otathan heti ryhmien vaihtuessa edelliseltä ratsastajalta kuulokkeen itsellesi, jouhevoitetaan valmennuksen alkua.

Perjantai
16.00
Eevi K. - Donski
Tia H. - Jefu
Emma K.

17.00
Aada T. - Matti
Veera Koho - Bambi
Erin K. - Köpi
Lottaliina H.

18.00
Veera Kettunen
Elsa H. - Pilvi
Henriikka P.

Tuomas on käynyt valmentamassa Lupiksella jo useamman vuoden, nyt pienen tauon jälkeen saadaan taas olla Tuomaksen opissa.

Valmennukset ovat oivallisia kaikentasoisille esteratsastajille ja estehevosille olipa oman uransa alkumetreillä tai kilpailee kansallisella tasolla. Tuomaksella on pitkä kokemus ratsastuksen opettamisesta ja valmentamisesta sekä nuorten hevosten kanssa työskentelystä. 

Valmennuksen hinta on 3-4 ratsukon ryhmässä 60 eur/yhtenä päivänä. Hinta sis. aluemaksun. Ratsastuskoululaiset voivat osallistua Lupiksen hevosella, 23€/valmennus.

Valmennukseen ilmoittautuminen Lupiksen toimistoon viestillä (WhatsApp /tekstari) p. 040 127 3771 viimeistään ma 23.10 klo 12. Ilmoittautuminen on sitova eli poisjäännin tapahtuessa tulee tilalle hankkia korvaava ratsukko mikäli jonotuslistalla ei sattuisi olemaan ketään.

Jos sinulla ei jo olekin Hopoti tunnuksia, niin käy tekemässä osoitteessa https://hopoti.com/stable/RatsastuskeskusLupis --> merkkaa profiilitiedoissasi Lupis suosikkitalliksi (niin nouset asiakaslistallemme) ja valmennuksen laskutus hoidetaan kätevästi Hopotin kautta.

Hevosten majoitus kurssitallilla 32 eur /vrk tai 21 eur /päiväkarsina. Oma majoitus LupisHostel 37 eur /vrk/hlö, sis. liinavaatteet. Sähköpaikka 26 eur /vrk. Majoitusvaraukset Lupiksen toimistoon viestillä