Estevalmennus, Tiia-Liisa Saarinen

  • la-su 7.8.10.2023

Eka ryhmä rakentaa tehtävät ja vika ryhmä purkaa esteet pois. Avustajia pyydetään toimimaan puominnostajina sekä huolehtimaan huolellisesta lantojen keräämisestä ryhmien aikana, Kiitos! 

Perjantai 

Lauantai

18.00
Niina S.-O. - Donski
Erin K. - Jefu 


19.00

Helmi H. 

Ilona H. 

Kata R. Sunnuntai
9.00
Jenna Q. - Donski
Niina S.-O. - Jefu

10.00
Ilona H.
Kata R.
Helmi H.
Moi kaikki, olen Oululainen esteisiin suuntautunut ammattivalmentaja, kilparatsastaja ja talliyrittäjä Tiia-Liisa Saarinen, tutummin Tiikku. Koen, että vahvuuteni valmentajana on tuoda ratsastuksen ja hevosen liikemekaniikka ymmärrettävään muotoon ratsastajille, jolloin he oivaltavat, kuinka paljon voivat itse ratsastaa laatua hevosiinsa ja niiden hyppyihin. Kuulen usein tunneillani lausahduksen, että "nyt hoksaan, mistä ratsastuksessa on oikeasti kyse." Koulutukseltani olen sekä ratsuttaja että ammattivalmentaja. Kokemukseni hevosalalta on jo 30 vuoden mittainen ja janoan jatkuvasti uutta tietoa alan huippuammattilaisilta, sekä sovellan ja oivallan itse valmentamalla paljon eritasoisia hevosia ja ratsukoita vuosittain. Olen kilpaillut itse suomessa GP-tasolla ja kouluttanut nuoria sisäänratsastusvaiheesta Breeders Prizeen ja nuorten finaaleihin, sekä laatuarvosteluun. Minulla on ollut myös ilo työskennellä Olympia- ja MM-mitalisti Malin Baryard-Johanssonin tallissa, mikä antoi minulle arvokasta kokemusta ja oppia huippuratsastuksen maailmasta. Valmennan hevosia ja ratsukoita kaikilla tasoilla Pohjois-Suomessa ja olen aloittanut tänä kesänä valmennuksia myös Englannissa. Olen sitoutunut auttamaan ja kehittämään ratsastajia sekä heidän hevosiaan kokonaisvaltaisesti ja pitkäjänteisesti, sillä onnistunut suorittaminen on onnistuneen kokonaisuuden tulos, missä mikään osa-alue ei voi falskata. Odotan innolla mahdollisuutta jakaa tietotaitoani ja auttaa juuri sinua saavuttamaan omat tavoitteesi, toivottavasti nähdään treenissä! Terkuin Tiikku


Valmennuksen hinta on 3-4 ratsukon ryhmässä 65 eur/yhtenä päivänä. Hinta sis. aluemaksun. Ratsastuskoululaiset voivat osallistua Lupiksen hevosella, 23€/valmennus.

Valmennukseen ilmoittautuminen Lupiksen toimistoon viestillä (WhatsApp /tekstari) p. 040 127 3771 viimeistään ma 3.9 klo 12. Ilmoittautuminen on sitova eli poisjäännin tapahtuessa tulee tilalle hankkia korvaava ratsukko mikäli jonotuslistalla ei sattuisi olemaan ketään.

Jos sinulla ei jo olekin Hopoti tunnuksia, niin käy tekemässä osoitteessa https://hopoti.com/stable/RatsastuskeskusLupis --> merkkaa profiilitiedoissasi Lupis suosikkitalliksi (niin nouset asiakaslistallemme) ja valmennuksen laskutus hoidetaan kätevästi Hopotin kautta.

Hevosten majoitus kurssitallilla 32 eur /vrk tai 21 eur /päiväkarsina. Oma majoitus LupisHostel 37 eur /vrk/hlö, sis. liinavaatteet. Sähköpaikka 26 eur /vrk. Majoitusvaraukset Lupiksen toimistoon viestillä