Estevalmennus, Marja-Tetri Rantanen

  • la-su 20.21.1.2024

Eka ryhmä avuksi rakentamaan tehtäviä lauantaina ja sunnuntain vika ryhmä purkaa esteet pois. Avustajia pyydetään huolehtimaan huolellisesta lantojen keräämisestä ryhmien aikana, Kiitos!

Lauantai
18.00
Elina K.
Julia V. - Pilvi
Niina S.-O. - Jefu

19.00
Meiju K.
Kiia A.
Reetta H.

20.00
Helmi H.
Elina K.
Henriikka P.
Anna R.


Sunnuntai
9.00
Julia V. - Pilvi
Niina S.-O. - Jefu
Elina K.

10.00
Elina K.
Helmi H.
Henriikka P.Master ratsastuksenopettaja, ammattivalmentaja, SRL n valmentaja ja kouluttaja, taitotuomari, nuortenhevosten suorituskykytuomari ja IV K koulutuomari. Valmennukset kaikentasoisille ratsukoille, myös puomi- ja kouluvalmennukset. Valmennuksissa huomioidaan kaikkien ratsukoiden yksilölliset tarpeet, tavoitteet ja kehityskaari.

Valmennuksen hinta on 3-4 ratsukon ryhmässä 70 eur/yhtenä päivänä. Hinta sis. aluemaksun. Ratsastuskoululaiset voivat osallistua Lupiksen hevosella, 23€/valmennus.

Valmennukseen ilmoittautuminen Lupiksen toimistoon viestillä (WhatsApp /tekstari) p. 040 127 3771 viimeistään ma 14.1 klo 12. Ilmoittautuminen on sitova eli poisjäännin tapahtuessa tulee tilalle hankkia korvaava ratsukko mikäli jonotuslistalla ei sattuisi olemaan ketään.

Jos sinulla ei jo olekin Hopoti tunnuksia, niin käy tekemässä osoitteessa https://hopoti.com/stable/RatsastuskeskusLupis --> merkkaa profiilitiedoissasi Lupis suosikkitalliksi (niin nouset asiakaslistallemme) ja valmennuksen laskutus hoidetaan kätevästi Hopotin kautta.

Hevosten majoitus kurssitallilla 32 eur /vrk tai 21 eur /päiväkarsina. Oma majoitus LupisHostel 37 eur /vrk/hlö, sis. liinavaatteet. Sähköpaikka 26 eur /vrk. Majoitusvaraukset Lupiksen toimistoon viestillä