Estevalmennus, Kari Nevala

  • la-su 26.27.3.2022

Lauantai
16.00
Kata R.
Oona K.
Nea H.

17.00
Niina S. - Donski
Wenla H.
Inka M. - Veikko
Rosanna B.

18.00
Kata R.
Nea H.
Tiitus H.
Anna R.

19.00

Nea H.


Sunnuntai
8.00
Tiitus H.
Anna R.
Niina S. - Donski

Nea H.

9.00
Kata R.
Nea H.
Oona K.

10.00
Wenla H.
Inka M. - Veikko
Veera K. - Matti
Laura P. - Zone

11.00
Kata R.
Eveliina L.
Nea H.Kari Nevala on kilpaillut ja valmentanut Saksassa kansallisella ja kansaivälisellä tasolla. Hänen valmennettavansa ovat menestyneet hyvin kansallise12.00lla ja kansainvälisellä tasolla. Kari on kouluttanut useita nuoria hevosia kansainväliselle huipulle asti. Kari on ensimmäisenä suomalaisena voittanut Helsinki International Horse Show:ssa avoimen kansainvälisen luokan, sekä osallistunut maailmancupin finaaliin. Kaikentasoiset ratsukot ovat tervetulleita valmennukseen. 


Valmennuksen hinta on 3-4 ratsukon ryhmässä 75 eur/pv kun osallistuu kahtena päivänä, 80 eur/yhtenä päivänä. Hinta sis. aluemaksun. Ratsastuskoululaiset voivat osallistua Lupiksen hevosella.

Valmennukseen ilmoittautuminen Lupiksen toimistoon viestillä (WhatsApp /tekstari) p. 040 127 3771 viimeistään ti 22.3 klo 12. Ilmoittautuminen on sitova eli poisjäännin tapahtuessa tulee tilalle hankkia korvaava ratsukko mikäli jonotuslistalla ei sattuisi olemaan ketään.


Jos sinulla ei jo olekin Hopoti tunnuksia, niin käy tekemässä osoitteessa https://hopoti.com/stable/RatsastuskeskusLupis --> merkkaa profiilitiedoissasi Lupis suosikkitalliksi (niin nouset asiakaslistallemme) ja valmennuksen laskutus hoidetaan kätevästi Hopotin kautta.

Hevosten majoitus kurssitallilla 32 eur /vrk tai 21 eur /päiväkarsina. Oma majoitus LupisHostel 37 eur /vrk/hlö, sis. liinavaatteet. Sähköpaikka 26 eur /vrk. Majoitusvaraukset Lupiksen toimistoon viestillä