Estevalmennus, Kari Nevala

  • la-su 29.30.1.2022

Eka ryhmä avuksi rakentamaan tehtäviä lauantaina ja sunnuntain vika ryhmä purkaa esteet pois. Avustajia pyydetään huolehtimaan huolellisesta lantojen keräämisestä ryhmien aikana, Kiitos!

Lauantai
16.00
Kirsi O.
Laura P. - Zone
Nea H.

17.00
Oona K.
Terhi T.
Eveliina L.

18.00
Elias B.
Niina S. - Jefu
Niina L. - Donski
Anna-Mari P.

19.00
Tia H. - Köpi
Saara K. - Veikko
Veera K. - Matti


Sunnuntai
8.00
Niina S. - Jefu
Niina L. - Donski
Elisa T. - Pilvi
Tiitus H.

9.00
Sanni T. - Matti
Tia H. - Köpi
Rosanna B.

10.00
Henriikka P.
Katriina P.
Elias B.

11.00 TAUKO

11.30
Kirsi O.
Oona K.
Terhi T.Kari Nevala on kilpaillut ja valmentanut Saksassa kansallisella ja kansaivälisellä tasolla. Hänen valmennettavansa ovat menestyneet hyvin kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Kari on kouluttanut useita nuoria hevosia kansainväliselle huipulle asti. Kari on ensimmäisenä suomalaisena voittanut Helsinki International Horse Show:ssa avoimen kansainvälisen luokan, sekä osallistunut maailmancupin finaaliin. Kaikentasoiset ratsukot ovat tervetulleita valmennukseen. 


Valmennuksen hinta on 3-4 ratsukon ryhmässä 75 eur/pv kun osallistuu kahtena päivänä, 80 eur/yhtenä päivänä. Hinta sis. aluemaksun. Ratsastuskoululaiset voivat osallistua Lupiksen hevosella.

Valmennukseen ilmoittautuminen Lupiksen toimistoon viestillä (WhatsApp /tekstari) p. 040 127 3771 viimeistään ti 25.1 klo 12. Ilmoittautuminen on sitova eli poisjäännin tapahtuessa tulee tilalle hankkia korvaava ratsukko mikäli jonotuslistalla ei sattuisi olemaan ketään.


Jos sinulla ei jo olekin Hopoti tunnuksia, niin käy tekemässä osoitteessa https://hopoti.com/stable/RatsastuskeskusLupis --> merkkaa profiilitiedoissasi Lupis suosikkitalliksi (niin nouset asiakaslistallemme) ja valmennuksen laskutus hoidetaan kätevästi Hopotin kautta.

Hevosten majoitus kurssitallilla 30 eur /vrk tai 20 eur /päiväkarsina. Oma majoitus LupisHostel 35 eur /vrk/hlö, sis. liinavaatteet. Sähköpaikka 25 eur /vrk. Majoitusvaraukset Lupiksen toimistoon viestillä