TILAT

Voit vuokrata käyttöösi yksittäisen tilan tai useita tiloja tapahtumasi tarpeita vastaavaksi. Uusi kilpakenttä saadaan käyttöön kesällä 2018. Rantakenttä on jo käytössä. 

Maneesi

Maneesi on lämmitetty, talviaikana keskilämpötila on n. +6 - +8 astetta. Areenan koko on 24m x 80m. Pohjamateriaali on sekoitus silttihiekkaa ja kangaskuitua. Estevarasto on läpiajettava ja toimii kätevästi molempien areenoiden (maneesi /kilpakenttä) suuntaan.

Maneesiin sekä maneesikatsomoon on esteetön pääsy esimerkiksi pyörätuolilla. Katsomo on 155 paikkainen joista neljä on pyörätuolipaikkoja. 

Kilpakenttä

Kilpakentän koko on 45m x 80m, pohjamateriaali on sama kuin maneesissa. Katsomotila sijaitsee kentän vastakkaisessa päädyssä kuin mistä on ratsukoiden kulku. Maneesin tuomaritorni palvelee myös kentän tornina. Kilpakenttä valmistuu kesällä 2018.

Maneesikahvio

Kahvio sijaitsee maneesin päädyssä ja siitä avautuu esteetön näkymä maneesin areenalle. Kahviossa on 49 asiakaspaikkaa.  

Kabinetti

Kabinetti on erillinen tila kahvion yhteydessä. Myös kabinetista on esteetön näkymä maneesin areenalle. Asiakaspaikkoja on 16. Kabinetti sopii erinomaisesti esimerkiksi kokoustilaksi tai koulutuspäivän viettoon.

Kurssitalli 1

Kurssitalli 1 on maneesin yhteydessä, tallipaikkoja on 12. Tallissa on pesukarsina. Tällä hetkellä talli on kokonaan ratsastuskoulun hevosten käytössä.

Kurssitalli 2

Kurssitalli 2 on tarkoitettu viikonloppuvalmennuksissa ja -kilpailuissa käyvien hevosten majoitukseen. Tallissa on kaikkiaan 21 karsinaa. Talli on rakennettu puuelementeistä joten on mukavan rauhallinen ja tunnelmallinen. Jokaisessa karsinassa on 2-osainen oviluukku joten hevosen voi antaa katsella käytävälle tai sulkea kokonaan omaan rauhaan. Kurssitalli 1 on tilapäistalli joten sinne ei tule kiinteää vesijohtoa, juottoa varten on tallissa siirrettävä vesikontti. Talli on kuitenkin sähköistetty niin että sekä käytävälle että jokaiseen karsinaan tulee valot. Kurssitalli 2 sijaitsee traileri /hevosauto-P paikan (P2) vieressä.

Rantakenttä

Rantakenttä on tilan alkuperäinen kenttä, koko on 22m x 48m. Pohjamateriaali on hiekka. Kenttä on aidattu ja valaistu.