Kouluvalmennus, Sophia Backlund

  • la-su 10.11.9.2022

Sophian terkkuja:

olen aikoinaan työskennellyt Saksassa ratsuttajana ja kouluttanut omia hevosia nuorista 4/5v Inter-tasolle. Kisannut kansallisella ja kv-tasolla Intermediaire 1-tasolle asti. Käynyt SRL:n valmentajakoulutuksen. Panostan todella paljon perusasioihin ja mun valmennuksiin on ihan kaikki tasoiset tervetulleita, tärkeintä minulle on, että haluaa oppia ja tulla paremmaksi ratsastajaksi 😊


Ryhmävaihtoehdot ja hinnat - yksityistunti (30min.) 65€ tai yksityistunti (45min.) 90€. Hinta sis. aluemaksut. 

Mikäli sinulla ei ole vielä Hopoti tunnuksia, käy tekemässä tunnukset laskutusta varten osoitteessa https://hopoti.com/stable/RatsastuskeskusLupis ja merkkaa Lupis suosikkitalliksi. Näin nouset asiakaslistallemme. Maksaminen käy kätevästi verkkopankissa tai muilla Hopotin monipuolisilla maksuvaihtoehdoilla.

Sitovat ilmoittautumiset sekä majoitus- ja karsinapaikkavaraukset VIESTILLÄ (WhatsApp /tekstari) Lupiksen toimistoon, puh. 040 127 3771 viimeistään perjantaihin 27.8 mennessä.

Ilmoittautuminen on sitova eli poisjäännin tapahtuessa tulee tilalle hankkia korvaava ratsukko mikäli jonotuslistalla ei sattuisi olemaan ketään. 

Karsinapaikka kurssitallilla hevoselle 32 eur /vrk ja majoitus itselle LupisHostellilla 37 eur /vrk/hlö. Majoitus sisältää liinavaatteet.