Opetushevoset

Bambi

Tamma, synt. 2004, rotu: Eestin ratsuponi, säkäkorkeus 132 cm, koulutustaso he B, esteet 80cm. Bambi on tullut Suomeen Virosta. Virossa se on kisannut niin koulu-, este- kuin kenttäratsastuksessakin ja ollut myös aikaisemminkin tuntiponina. Todella kiltti hoitaa ja ratsastaessa mukavan herkkä ja eteenpäinpyrkivä.


Fairi Kassarist 'Fairi'

Tamma, synt. 2003, rotu: Eestin ratsuponi, koulutustaso he A, esteet 70cm, säkä 154cm. Erittäin kiltti ja kaunis pieni hevonen, herkkä ja reipas ratsastaa. Sopiikin hyvin ratsastajille jotka tykkäävät kun hevonen kulkee kunnolla omalla moottorilla. 


Holis 'Möhkö'

Ruuna, synt. - 2012, rotu: puoliveri, säkäkorkeus 175cm. Koulutustaso: he A, rataesteet 90cm.
Näyttävä ja laadukkaat liikket omaava nuoriherra. Aina hyvällä tuulella ja halukas tekemään töitä.


Jefferson 'Jefu'

Ruuna, synt. - 2009, rotu: Belgian puoliveri, säkäkorkeus 165cm, koulutustaso: he A/va B, rataesteet 110cm. Hypätty nuorempana isompiakin ratoja Keski-Euroopassa. Näyttävä, herkka ja kiltti ratsastettava. Jefulla on ihan mainittava suku eli isä on Bentley vd Heffinck ja emänisä Lys de Darmen. Tullut Suomeen 2017.


Kantje's Adios 'Köpi'

Ruuna, synt. 2005, rotu: New Forest, säkäkorkeus 145cm. Koulutustaso: he B, rataesteet 110cm. Kiltti ja hyvin herkkä ratsastaa, hyppyhommat hieman kuumentaa.


Mettegro 'Mette'

Tamma, rotu: shetlanninponi. Koulutustaso: he C. Omistaja: Kotisaari. Tämä pieni ja jo iäkkäämpi shettisrouva on todella kiltti ja hyvin hyvin rauhallinen luottoponi eli pikkuihmisten ehdoton suosikki opetella ratsastuksen alkeita. 


Pelooria

Tamma, synt. 2003, rotu: trakehner. Koulutustaso: he A, rataesteet 120cm. Tullut Virosta 2018 Suomeen ja kisannut nuorempana koulua, esteitä sekä kenttää vaativa B -tasolla. Startannut mm. Ypäjällä Finnderbyssä kenttäkisaluokassa. Todella kiltti ja tasainen ratsastaa, josta löytyy omat vaihteet sekä aloittavalle että kokeneemmalle ratsastajalle.


Savion Elvis 'Elvis'

Ori, synt. 2011, rotu: suomenhevonen, säkäkorkeus 156cm, koulutustaso he A, esteet 80cm. Tämä näppärän kokoinen hurmuriherra on äärimmäisen fiksu ja filmaattinen, ratsastuskoulun suosikkihevosia. Startannut oppilaiden kanssa 1-tasolla sekä rataesteitä että koulua. 


Zodiac Zaporozhets 'Zodi'

Ruuna, synt. - 2008, rotu: Eestin urheiluhevonen, säkäkorkeus 162cm. Koulutustaso: he B, rataesteet 110cm. Zodi on kiltti ja monipuolinen hevonen. Koulutunneilla osaa säästellä itseään mutta esteillä vaihteita löytyy enemmän. Pienten ratsastajien suosikki.