Leirit ja kurssit

Tervetuloa viihtymään Lupikselle!

Näin toivotamme kaikki - ratsastuskoulun hevoset ja ponit sekä koko Lupiksen henkilökunta niin ratsastuskentältä, tallista kuin keittokauhan varresta. 

Kurssitalli majoittaa mukana tulevat omat hevoset ja rentouttavat yöunet takaa juuri remontoitu LupisHostel jonka paksut patjat ja muhkeat peitteet varmasti hellivät treenissä heltyneitä ja väsyneitä lihaksia päivän päätteeksi. Maistuva kotiruoka pitää huolen että varmasti jaksat päivän touhuissa. 

Alla on esitelty tarjontamme - Tervetuloa!

Ennakkotietoa leirille tuleville.

Kesän 2019 kurssit ja leirit

 AjankohtaPäivätKestoTeemaIkäHinta
1.17. - 20.6.2019ma-to4 pvyleisK11292/425
2.24. - 27.6.2019ma-to4 pvyleisK11292/425

 

Hinnat: Kurssina/leirinä. Kurssipäivän kesto klo 9 - 15.

Ikärajat ovat suuntaa antavia, lapsi voi olla nuorempikin mikäli pärjää jo hyvin ryhmän mukana ja ratsastuskokemusta on jo ehtinyt kertyä hieman reilummin. Kurssi on hyvä vaihtoehto nuoremmille eli alle 11v.

*Leiri nro 2 on estepainotteinen yleisleiri. Leirin viimeisenä päivänä eli torstaina järjestetään estekilpailut! Kisa on tasoltaan kilpailuharjoitus ja leiriläisillä on siihen mahdollisuus osallistua.

Kurssin hinta sisältää 2 tuntia ratsastusta ja teoriatunnin päivittäin sekä lounaan. Kurssille voi osallistua omalla hevosella. Mikäli hevosen haluaa majoittaa kurssin ajaksi Lupikselle, peritään siitä karsinamaksu (30 eur/vrk tai 20 eur/päiväkarsina). Kaikkien kurssien varausmaksu on 70 eur.

Leirin hinta sisältää 2 tuntia ratsastusta ja teoriatunnin päivittäin. Aamupala, lounas, päivällinen sekä iltapala. Majoitus viihtyisässä LupisHostel kurssiasuntolassa. Leireille voi osallistua myös omalla hevosella. Kaikkien leirien varausmaksu on 100 eur. Hinnat sis. alv.

Leirit alkavat maanantai aamuna klo 9 ja loppuvat päättymispäivänä klo 16. Ratsastukset pienryhmissä (~5 ratsukkoa /tunti). Leireillä voi suorittaa SRL:n ratsastusmerkkejä. 

Tiedustelut: Lupiksen toimisto, puh. 040 127 3771, info@ratsastuskeskuslupis.fi. 


Varaa leiri tai kurssi kätevästi täyttämällä ja lähettämällä alla oleva lomake.

Varauksen voi tehdä myös Lupiksen toimiston puhelimeen /sähköpostiin. Alle 18-vuotiaan osalta lomakkeen täyttää huoltaja. Ratsastuskeskus Lupis noudattaa tietosuoja-asioissa Suomen ja EU:n lainsäädäntöä (GDPR 2018). Tutustu Lupiksen henkilötietojen käsittelyn periaatteisiin tästä.

Ilmoitan kurssille tai leirille seuraavan henkilön:

*
*
*
*
*
*
*

Ratsastuskeskus Lupiksen henkilötietojen tietosuojaseloste.

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.