Valmennukset

Ratsastuskeskus Lupiksen organisoiman valmennustoiminnan perustaksi on haluttu luoda säännöllisyys ja johdonmukaisuus. Eri lajien ns. 'lähivalmentajat', käyvät pitämässä parhaimmillaan jopa viikottain tiettynä päivänä valmennuksia jolloin voit halutessasi perustaa oman valmentautumisesi kivijalan tähän. Vähän kuin viikottainen ratsastustunti mutta paljon enemmän. Ja sen ympärille voit rakentaa viikkosi muun treeniohjelman.

Kauempaa matkustavat valmentajat käyvät sitten lähinnä viikonloppuisin ja valmennukset ovat pääsääntöisesti kaksi päiväisiä. Osa valmentajista käy säännöllisesti kerran kuukaudessa ja osa muutaman kuukauden välein tai pari kertaa vuodessa. Ja varmasti jatkossa tullaan näkemään myös Once in the lifetime -valmennustapahtumia! 

Näistä voit rakentaa itsellesi ja hevosellesi sopivan mixin.

Otamme mielellämme vastaan ajatuksia ja ideoita valmennustoiminnan kehittämiseen.

Kaikista valmennuksista ja muista tapahtumista infotaan ajankohtaista osiossa, Hopoti kalenterissa sekä Lupiksen fb sivulla.

Ja ps. Kuka tahansa voi vuokrata meiltä tilat ja järjestää oman valmennustapahtuman haluamassaan lajissa ja käyttäen haluamaansa valmentajaa ;-D 


Haluan että minuun ollaan yhteydessä! Täytä yhteystietosi alle.