Koulu-valmennus, Ville Vaurio

26.2.2019


Pääsiäisenä la-su 20.-21.4.2019 - valmennus on täynnä, voit ilmoittautua jonotuslistalle.

Villen seuraava valmennus on Pääsiäisviikonloppuna, la-su 20.-21.4.2019. Valmennus on täynnä mutta ilmoittaudu jonotuslistalle ja mahdollisesti vapautuvia paikkoja täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ryhmävaihtoehdot ja hinnat - yksityistunti (30min.) 80 eur, paritunti (60min.) (80 eur) ja ryhmä 3 ratsukkoa (60min.) 55 eur. Hinnat sis. aluemaksut.

Mikäli sinulla ei ole vielä Hopoti tunnuksia, käy tekemässä tunnukset laskutusta varten osoitteessa https://hopoti.com/stable/RatsastuskeskusLupis ja merkkaa Lupis suosikkitalliksi. Näin nouset asiakaslistallemme. Maksaminen käy kätevästi verkkopankissa tai muilla Hopotin monipuolisilla maksuvaihtoehdoilla. 

Ilmoittautumiset sekä majoitus- ja karsinapaikkavaraukset viestillä (WhatsApp /tekstari) Lupiksen toimistoon, puh. 040 127 3771.

Ilmoittautuminen on sitova eli poisjäännin tapahtuessa tulee tilalle hankkia korvaava ratsukko mikäli jonotuslistalla ei sattuisi olemaan ketään. Tosin esim. helmikuun valmennukseen jonotuslistalla oli koko ajan joku ja korvaavia ratsukoita löytyi hyvin. Valmennusmaksun eräpäivä Hopotissa on 10 päivää ilmoittautumisesta. 

Karsinapaikka kurssitallilla hevoselle 30 eur /vrk ja majoitus itselle LupisHostellilla 35 eur /vrk/hlö. Majoitus sisältää liinavaatteet. Majoitusmaksujen eräpäivä on 7 vrk ennen tapahtumaa.

Lupiksen ratsastuskoulun asiakkailla on mahdollisuus vuokrata Lupis hevonen valmennukseen, 20 eur /valmennuspäivä.

Valmennus on mahdollista taltioida Pixio kuvausjärjestelmällä, kuvauslista ja ilmoittautuminen paikanpäällä. Tallenne toimitetaan sähköpostiisi. Kuvauksen hinta on 15 eur /ratsukko /30 min. Paritunnilla /pienryhmässä ehtii kuvauksen ottaa kaksi ratsastajaa eli rannekkeen vaihto puolessa välissä tuntia. Kuvattavana voi olla kerrallaan yksi ratsukko.