KEVÄT on jo varattavissa!

12.11.2018

www.hopoti.com

Varaa KEVÄÄN TUNNIT nyt Hopotissa

Uutena maksutapana on KAUSI. Kauden avulla varaat itsellesi vakiotunnin viikoittain tietylle, valitsemallesi tunnille. Kauteen sisältyy 22x ja mikäli arkipyhien vuoksi jonkun viikon vakiotuntisi jää välistä - saat siitä saldoa tallikortillesi. Peruminen käy yhtä kätevästi kuin korttienkin kanssa eli 24h säännön mukaan perutusta tunnista saat saldoa tallikortillesi. Tallikorttien saldot voit käyttää valitsemillesi tunneille tai siirtää saldoa kaverille. 
Voit VARATA koko kevätkauden NYT samantien! Varauksen yhteydessä on varausmaksu 33 eur, ja loppuosan voit maksaa joko yhdessä tai kahdessa KULUTTOMASSA erässä. 1. eräpäivä on viikko ennen ensimmäistä varaamaasi tuntia ja 2. eräpäivä maaliskuun tietämillä kun olet ratsastanut kaudesta puolet. Kausi vaihtoehto on kaikista edullisin tapa ratsastaa ja samalla saat varattua vakiotunnin aivan koko kevääksi.

Ratsastuskortit 5x /10x /20x (KevätKortti) ovat edelleen mukana myös. Mitä useampi kerta, sitä edullisempi tuntihinta. Kortteja voit ostaa täysin vapaasti yksin, yhdessä kaverin /kaverien tai vaikka perheen kesken. Ratsastuskortilla kannattaa varata tunti Hopotista niin pitkälle kuin saldoa riittää jos mielii ratsastaa aina samalla tunnilla. Tai sitten surffailla ihan vapaasti oman viikoittaisen arkirytmin ja mielitekojen mukaan - esteitä vai koulua tällä viikolla...? Korttien yhteydessä on kerrottu miten pitkään ne ovat voimassa.

Satunnaisille ratsastajille, lomalaisille ja muuten vain harvemmin kävijöille ja tai vaikkapa uusille ratsastuskoulun testaajille Hopotista on kätevä ostaa ykköstunti. Tutkaile mieleinen ryhmä ja ostoksen teet kätevästi kaikkina vuorokauden aikoina vaikka kotisoffalta :-D

Kaikki tuntiostokset ja varaukset, myös kortit ja kauden voi tehdä myös Lupis toimistoon ja hyödyntää maksutapana hyvinvointimaksuvälineitä (Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak, Tyky). Toimisto auttaa myös Hopotin käytön opettelussa.

Yksityistunnit, paritunnit sekä isompien ryhmien (työporukat, kaveriporukat, seuraretkeilijät, ...) erikoisvaraukset Lupis toimistoon puh. 040 127 3771 tai info@ratsastuskeskuslupis.fi

Tervetuloa!